Holiday Club – VOITA 100 € LAHJAKORTTI!
VOITA 100 € LAHJAKORTTI! Uusi asiakaslehtemme on ilmestynyt! Sen johtosta järjestämme teille kuvakilpailun. ☕ Ota kuva lukuhetkestäsi asiakaslehtemme parissa ja jaa kuva tämän postauksen kommenttikenttään. Paras kuva palkitaan Holiday Club -lahjakortilla! Osakkaillemme asiakaslehti kolahtaa postiluukusta näinä päivinä ja digiversiona lehti on luettavissa nettisivuillamme holidayclub.fi/asiakaslehti.

Voittajakuva valitaan 23.11., voittajan nimi julkaistaan tämän postauksen kommenttikentässä ja hänelle ilmoitetaan Facebookin inbox-viestillä. Palkintona 100 € arvoinen lahjakortti, jolla voi maksaa kohteissamme hemmottelua, herkuttelua, majoitusta ja aktiviteetteja.

(Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa eikä se liity millään tavalla itse Facebookiin.)
Is this information outdated? Don’t rush to leave... Click here to view the latest information!

We do not guarantee the accuracy or timeliness of information available from our website. Every piece of information is valid only during the specified timeframe. In addition, the interpretation, modification, and usage rights for the message belong to the seller (or supplier) of the product (or service). Please see the Terms of Use.